Preskoči na vsebino

Lahko popolno poletno porjavelost pridobim hitreje?


20.04.2021

Seveda lahko. Brez pretiranega izpostavljanja soncu ali solariju. Uporabljamo samo naravne sestavine, ki negujejo kožo. V tem je čarovnija naše premium prodajne uspešnice Shine Brown.

 

Kako in zakaj?

Naše poslanstvo je že od samega začetka ponujati visokokakovostne kozmetične izdelke, ki negujejo kožo in poskrbijo, da se ljudje počutijo lepe in samozavestne. Naša originalna porjavitvena krema Shine Brown je uresničitev našega poslanstva. Vsebuje naravne sestavine, ki podpirajo proces porjavitve in vam daje naravno, temno in dolgotrajno porjavitev hitreje, kot bi pričakovali.

 

Naravne sestavine

Nega kože je naša glavna skrb. Zato uporabljamo samo narave sestavine, ki ne škodijo koži: 100% naravno korenčkovo olje, ekstra deviško oljčno olje, orehovo olje in kakavovo maslo. Deviško olje poveča naravno porjavelost, orehovo olje pa daje seksi zlati sijaj. Kakavovo maslo kožo napolni in jo naredi sijočo.

 

Prednosti

Shine Brown vam ne daje lažne porjavelosti – samo pospešuje naravni postopek in zmanjšuje potrebo po sončenju. Uporablja se lahko na prostem ali v solarijih z odličnimi rezultati: čudovita naravna porjavelost, zaradi katere boste videti in se počutili lepo. Tisoči po vsem svetu so ga že preizkusili z neverjetnimi rezultati. In ne vsebuje škodljivih kemikalij. Samo nebeški vonj, ki se popolnoma poda k poletnim radostim.

 

Vrhunska nega kože

Seveda je pomembno izgledati super. Toda pomembna je tudi skrb za kožo. Krema za sončenje Shine Brown neguje in vlaži kožo, poleg tega pa vam omogoča, da zagorite z manj izpostavljenosti soncu, da boste ostali srečni in zdravi.

 

Kako uporabljati?

Najboljše stvari v življenju so preproste. Samo nanesite kremo pred vsakim sončenjem. Nato uživajte v vročem poletnem soncu in zavidljivih pogledih, ki jih boste kmalu deležni od ostalih na plaži.