Preskoči na vsebino

krema za hitrejšo porjavitev


PREMIUM KREMA ZA HITREJŠO PORJAVITEV (190 ML)

  • Brez parabenov in kemikalij
  • Legendaren Shine Brown™ vonj
  • Hitro se vpije in ne pušča madežev
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Porjavitvena PREMIUM krema za hitrejšo porjavitev Shine Brown za popoln videz

 

Vsi si želimo, da bi bila naša koža videti lepa in privlačna. Sploh v času, ko se bližajo poletni dnevi, ko pokažemo še malce več kože kot običajno. Če imate tudi sami radi sijočo in zapeljivo porjavelo kožo, potem zagotovo veste tudi, da izpostavljanje soncu lahko žal prinaša tudi določena tveganja. Poleg tega pa sončne svetlobe večino leta običajno niti ni dovolj za porjavitev kože. Brez skrbi, obstaja odlična rešitev, ki obenem blagodejno vpliva na vašo kožo: krema za hitrejšo porjavitev – SHINE BROWN.

 

Porjavitvena krema Shine Brown predstavlja najhitrejšo in najvarnejšo pot do zapeljivo porjavele kože v vseh letnih časih. Uporabljate jo lahko tako na soncu kot tudi v solariju. To pomeni, da je vaša porjavelost povsem neodvisna od letnega časa, vremena ali drugih zunanjih faktorjev. Poleg tega pa krema vsebuje naravne sestavine, zato je koži prijazna.

 

Krema za hitrejšo porjavitev, ki spodbuja vašo naravno porjavelost

 

Če ste že kdaj uporabljali kreme za umetno porjavitev, zagotovo veste, koliko težav lahko povzročajo. Umetna, skorajda oranžna barva, madeži na oblačilih, neenakomerna porjavitev kože in pogosto še zelo neprijeten, kemičen vonj. V večini primerov uporabnice s kremami za umetno porjavitev res nimajo najboljših izkušenj.
Krema za porjavitev Shine Brown je povsem drugačna. Deluje namreč na principu spodbujanja naravne porjavelosti. Zahvaljujoč temu vam lahko pomaga do hitrejše in intenzivnejše porjavelosti, kot bi jo sicer dosegli sami. In to na naraven, koži prijazen način.

Ker deluje hitreje in učinkoviteje kot le sončenje, porjavitvena krema Shine Brown poskrbi, da lahko manj časa preživite na soncu. Tako lahko prihranite ogromno časa. Poleg tega vam Shine Brown pomaga, da porjavelost dosežete v vseh letnih časih. Omogoča vam namreč, da kar maksimalno izkoristite prav vsak sončni žarek. To pomeni, da lahko za čudovito porjavelost svoje kože poskrbite tudi v letnih časih, ko sonce ni tako močno kot poleti.

 

Kaj pa solarij?

 

Tudi za sončenje v solariju velja povsem enako! Krema Shine Brown vam namreč tudi v solariju omogoča, da porjavite hitreje in intenzivneje. To seveda občutno skrajša čas, ki ga morate preživeti v solariju. Zahvaljujoč temu boste prihranili čas in denar, obenem pa dosegli čudovit, zapeljiv videz svoje kože.

Izjemna prednost porjavitvene kreme Shine Brown je torej predvsem to, da na naraven način spodbudi porjavelost vaše kože. To zagotavlja prelep, naravno zagorel videz, ki pritegne kar nekaj pogledov.

 

Vrhunske sestavine in ekskluzivna formula

 

Krema za porjavitev Shine Brown vsebuje naravne sestavine najboljše kakovosti. In kaj to pomeni? V prvi vrsti to, da ne vsebuje kemikalij in parabenov. Poleg tega pa je izdelana samo iz najboljših, resnično vrhunskih sestavin. In še pomembna podrobnost, ki bo zanimala vse, ki jim ni vseeno za druga bitja. Porjavitvena krema Shine Brown ni testirana na živalih.

Zdravje kože je izjemno pomembno, zato pri ByRokko ne ubiramo bližnjic. Za svoje izdelke izbiramo najboljše naravne sestavine, kar jih lahko najdemo. Enako velja tudi za kremo Shine Brown. To pomeni tudi, da naše kreme obožuje skoraj vsak tip kože. Nekoliko več previdnosti pri uporabi priporočamo le tistim z izjemno občutljivo kožo.

 

In kaj pravzaprav vsebuje krema za porjavitev Shine Brown?

 

Naša ekskluzivna formula je izdelana iz skrbno izbranih sestavin, vsaka od njih pa igra pomembno vlogo pri ustvarjanju popolne porjavelosti.

Korenčkovo olje je tisto, ki skrbi za kar najhitrejšo porjavitev in ohranjanje popolne barve. Ekstra deviško oljčno olje prav tako prispeva k čudoviti barvi kože. Orehovo olje vaši koži podari prekrasen, zapeljiv sijaj bronaste barve. Kakavovo maslo pa poskrbi za nahranjeno kožo, ki kar sije od zdravja.

 

Slovenski izdelek, izdelan po EU standardih

 

Ali obožujete slovenske izdelke in najraje kupujete lokalno? Potem vas bo razveselila tudi novica, da je krema Shine Brown slovenski izdelek. Želeli smo namreč ustvariti kremo za porjavitev, ki je izjemno učinkovita, poleg tega pa noro lepo diši. Naša porjavitvena krema je torej plod slovenskega znanja in dela. Obenem pa je izdelana po EU standardih, zato je varna za uporabo na vaši koži.

In ker je varnost za našo znamko pomembna vrednota, vedno zagovarjamo tudi odgovorno sončenje. Krema za porjavitev Shine Brown namreč ne zagotavlja UV zaščite. Priporočamo vam, da pred nanosom kreme Shine Brown nanesete kremo za sončenje s SPF zaščitnim faktorjem. To je še posebej pomembno, če je vaša koža zelo svetla.

Obenem vam odsvetujemo, da se soncu izpostavljate takrat, ko je to najmočnejše. Običajno je to čas med 11. in 16. uro; v tem obdobju vam priporočamo oddih v senci. V vsakem primeru pa svetujemo, da med sončenjem popijete veliko vode. To je namreč blagodejno tako za vaše zdravje in počutje kot tudi za zdrav in privlačen videz vaše kože.

 

Krema za hitrejšo porjavitev, ki ji zaupa več kot milijon uporabnikov

 

Če je nekaj tako zelo priljubljeno, že ne more biti slabo, kajne? Res je! Naša krema za porjavitev Shine Brown je izjemno popularna med uporabniki. Zaupa ji že več kot milijon zadovoljnih strank po celem svetu, številka pa vsak dan le še narašča.

Tako visoko število zadovoljnih uporabnikov, ki vedno znova nakupujejo pri nas, seveda ni naključje. Kombinacija vrhunskega izdelka, odlične podpore strankam, hitre dostave in poštene cene za premium kozmetiko je za nas ključ do uspeha. To je namreč razlog, da stranke vedno znova izberejo naše izdelke.

 

Odlična izbira za vse, ki želijo hitre in dolgotrajne rezultate

 

Porjavitvena krema Shine Brown predstavlja najhitrejši način, da poskrbite za lepo porjavelost svoje kože. In kako jo uporabljati, da bi dosegli kar najboljše rezultate? Preprosto, pred vsakim sončenjem jo nanesite na svojo kožo. Omenili smo že, da krema za porjavitev Shine Brown ne vsebuje UV zaščite. Če je vaša koža zelo svetla, torej najprej nanesite še kremo za sončenje z UV zaščito.

Pri nanosu bodite pozorni, da kremo namažete enakomerno. Krema se hitro vpija in ne pušča madežev. To je zelo praktično, če se želite na hitro namazati in se odpraviti na plažo. Tako lahko hitro začnete uživati v sončenju, ne da bi vas moralo skrbeti, da boste umazali svoja oblačila.

 

Kako pogosto pa morate kremo za porjavitev nanesti?

 

To je povsem vaša odločitev – odvisno je predvsem od tega, kako intenzivno porjavelost si želite. Če si želite bolj temno porjavelo kožo, kremo nanesite večkrat. Če je vaš cilj le rahla porjavelost, pa bo dovolj, če kremo nanesete denimo enkrat na dan.

 

In kako dolgo se morate mazati s kremo Shine Brown?

 

Tudi to je povsem odvisno od vas. Za videz lahkotne naravne porjavelosti bo morda dovolj že nekaj dni. Za temnejšo porjavelost pa vam priporočamo, da kremo uporabljate malce dlje. Večina naših uporabnic se zato odloča za nakup kompleta krem. Tako poskrbijo, da jim kreme ne bo prehitro zmanjkajo, obenem pa si zagotovijo še velik popust pri nakupu.

 

Naj vaša barva traja še dlje!

 

Ko enkrat dosežete čudovito porjavelost svoje kože, poskrbite, da vas bo ta spremljala kar čim dlje. Krema za porjavitev Shine Brown ima že sama po sebi zelo trajen učinek, zato zagotavlja dolgotrajne rezultate. Za dodatno pomoč in še daljšo porjavitev pa lahko svoji koži po sončenju namenite še nekaj dodatne pozornosti. Izdelka ByRokko Aloe Vera ali Aftersun bosta koži podarila vso nego, ki jo ta potrebuje po sončenju. Vaša polt bo tako zdrava in sijoča, zapeljiva porjavelost pa vas bo spremljala še dolgo.

 

Negovalna krema za hitrejšo porjavitev, ki je prijazna do kože

 

Krema za hitrejšo porjavitev je resda prvotno namenjena temu, da poskrbi za lepo zagorelost. A to nikakor ni njen edini namen. Dobra porjavitvena krema bo namreč poskrbela tudi za nego vaše kože. S tem ji bo omogočila, da ostane zdrava, mehka in gladka ter tako pritegne še več pogledov.

Porjavitvena krema Shine Brown med drugim vsebuje tudi kakavovo maslo, ki je zelo priljubljena sestavina pri izdelovanju negovalne kozmetike. Kakavovo maslo kožo namreč učinkovito nahrani, ji priskrbi vso vlago, ki jo potrebuje, poleg tega pa poskrbi še za čudovit, sijoč videz.

Z uporabo kreme Shine Brown tako ne boste skrbeli le za privlačen videz svoje kože. Obenem boste namreč skrbeli tudi za njeno zdravje in dobro počutje. Koža, ki je dobro negovana in dobro hidrirana, je lepša na pogled, poleg tega pa se v njej tudi počutimo prijetnejše. Suha in slabo negovana koža običajno namreč povzroča občutek zategovanja. S kakovostno nego se lahko temu v veliki meri izognemo in poskrbimo, da se v svoji koži vedno počutimo kar najbolje.

 

Čudovita embalaža, ki je odlična izbira tudi za darilo

 

Iščete popolno darilo za svojo prijateljico? Porjavitvena krema Shine Brown je odlična izbira tudi za obdarovanje. Vsebuje namreč naravne sestavine in je primerna za skoraj vse tipe kože, z izjemo tistih najbolj občutljivih. Poleg tega pa ponuja noro dišeč, izjemno priljubljen tropski vonj. Ta bo zagotovo navdušil vaše prijateljice in jih popeljal naravnost v tropski raj. Za piko na i je krema za porjavitev zapakirana še v privlačno embalažo, zato navduši že na prvi pogled. Gre torej za popolno harmonijo vrhunske učinkovitosti, prijetnega vonja in privlačnega videza, ki se ji nikakor ni moč upreti.

 

Pričakajte vsak letni čas s popolno porjavelo kožo

 

Ste vajeni, da je lepa porjavelost nekaj, kar lahko dosežemo le v poletnih mesecih? Je vaša koža zapeljivo rjava le takrat, ko se vrnete z dopusta na morju? Kaj pa, če si želite lepe barve tudi v ostalih letnih časih?
Posledice hladnejših mesecev so še posebej zoprne v spomladanskem času, ko so sončni žarki vse močnejši. Takrat kar kličejo po tem, da se znebimo težkih zimskih oblačil in svojo kožo nastavimo soncu. A ta je v pomladnem času običajno bledega in nezdravega videza, zato se le stežka odločimo, da jo pokažemo. Pridobivanje lepe barve pa včasih traja in traja…
Zakaj si ne bi pomagali s kremo Shine Brown? Na naraven, prijeten, izjemno dišeč in visoko učinkovit način boste v najkrajšem možnem času poskrbeli za popolno porjavelost. Tako boste samozavestno oblekli majico brez rokavov in ponosno odkorakali v poletje – ali v katerikoli drug letni čas!

 

Oglejte si promocijski video Shine Brown kreme za hitrejšo porjavitev: