Preskoči na vsebino

O nas


»Želela sva navdušiti ljudi nad najino vrhunsko kozmetiko, tako zelo kot sva tudi midva navdušena nad njo. Hotela sva ponuditi nekaj drugačnega, nekaj boljšega, najboljšega na trgu.«

Najina zgodba se je začela leta 2017 na Ekonomski fakulteti, kjer sva pri predmetu »Podjetništvo« razvila svojo poslovno idejo. Najina ideja je bila narediti porjavitveno kremo za sončenje iz najboljših možnih sestavin. Želela sva, da izdelek tudi noro diši in je seveda učinkovit. Najin cilj je bil ustvariti snov, ki omogoča čim hitrejšo prelepo rjavo polt brez pretiranega sončenja.

Ko sva začela, sva bila stara le 24 let, brez znanja in sredstev. Imela pa sva močno voljo in vizijo narediti vse, da bi najine stranke ozavestila o visokokakovostni kozmetiki. Takrat si nisva mogla predstavljati, da bova s svojimi naravnimi izdelki zagotovila stotisoče zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu šele 4 leta kasneje. Najine stranke so najina družina in najin SHINE BROWN BYROKKO je blagovna znamka za ljudi, ki se želijo počutiti samozavestno in lepo.

Ustanovitelja Anita & Rok