Preskoči na vsebino

Shine Brown Oil


Olje za XXL porjavitev (150 ml)

  • Bogat in svež vonj pomaranče
  • Vrhunska formula brez parabenov in aditivov
  • Lahka in nemastna tekstura, ki se hitro vpija in ne pušča madežev
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Olje za porjavitev Shine Brown Oil je obvezna oprema za vroče poletne dni!

 

Vroči poletni dnevi so kot ustvarjeni za zapeljivo rjavo barvo vaše kože – a kaj, ko zna pridobivanje te barve tako dolgo trajati. Vi pa bi seveda radi seksi porjavelost ZDAJ! Brez skrbi, obstaja rešitev. Naše olje za naravno porjavitev bo v ekstremno kratkem času poskrbelo za globoko, izjemno intenzivno porjavitev. Ta bo pritegnila kup pogledov, poskrbela za popoln poletni videz in zagotovila, da se v svoji koži počutite odlično. Ste pripravljeni, da se poletje resnično začne?

 

Hitra naravna porjavitev za odličen uvod v poletje

 

Poletja si res ne predstavljamo brez lepo porjavele kože, kajne? Nikakor, a težava je v tem, da naša koža na začetku poletja ni videti nič kaj privlačno. Običajno je bleda, saj sonca ni videla že kar nekaj časa. Kar malce nerodno nam je, ko se oblečemo v kratke rokave in nataknemo kratko krilo. A obstaja rešitev, ki vam omogoča, da v najkrajšem možnem času poskrbite za kar najbolj intenzivno porjavitev.

Naše olje za naravno porjavitev Shine Brown Oil deluje izjemno hitro in poskrbi za neverjetno intenzivno barvo v najkrajšem možnem času. To vam bo omogočilo, da si takoj zagotovite privlačen, seksi videz in začnete uživati v vročih poletnih dneh. 

Shine Brown Oil je odlična izbira za večino tipov kože, odsvetujemo ga le tistim z zelo občutljivo kožo. Zahvaljujoč svoji nežni formuli je olje primerno tudi za uporabo na obrazu. Priporočamo vam le, da se pri nanosu izognete območju okoli oči.

 

Nova formula za še boljše rezultate

 

Zagotovo vas bo razveselila novica, da smo naše olje za naravno porjavitev nedavno še izboljšali in v njem skrili še več vrhunskih sestavin. Nova formula tako prinaša še boljše rezultate, kar boste zagotovo kmalu opazili tudi na svoji koži. Shine Brown Oil je tako sedaj še boljši in posledično še boljša izbira za vašo kožo v poletnih dneh. Letošnja sezona sončenja bo torej v vseh pogledih še bolj popolna!

 

Olje za porjavelost na naravnen način prinaša močnejšo, še bolj intenzivno barvo

 

Naša izjemna formula ne poskrbi le za neverjetno hitro porjavitev, pač pa ima tudi druge prednosti. Ena od njih je zagotovo dejstvo, da prinaša neprimerno močnejšo in občutno bolj intenzivno porjavelost. S pomočjo izdelka Shine Brown Oil boste torej lahko dosegli najmočnejšo in najtemnejšo porjavelost doslej. V svoji koži se boste tako počutili odlično, pa tudi videti boste tako.

Naše olje za naravno porjavitev je tako najljubša izbira vseh, ki si želijo kar najmočnejšo in najintenzivnejšo porjavitev. Če si tudi vi želite, da bi se zaradi vaše seksi barve za vami obračale glave, ste našli pravi izdelek zase.

 

Seksi vonj, ki bo še polepšal vaše poletne dni

 

Olje za naravno porjavitev Shine Brown Oil se ponaša z zapeljivim vonjem pomaranče, ki vam bo polepšal dan. Bogat, svež vonj bo poskrbel, da vas bo vedno obdajal seksi oblak prijetnih vonjav. Pomarančna aroma je kot ustvarjena za vroče poletne dni, saj je izjemno lahka, obenem pa ravno prav intenzivna. Ko boste uporabljali Shine Brown Oil, lahko torej pozabite na parfume, saj vas bo prijeten vonj skozi cel dan spremljal tudi brez tega.

 

Samo vrhunske sestavine, ki so nežne do vaše kože

 

Pri ByRokko smo ponosni na dejstvo, da so naši izdelki izdelani iz vrhunskih naravnih sestavin. Naše formule ne vsebujejo parabenov ali aditivov, zato so prijazne tako do vaše kože kot tudi do našega planeta. Za vse oboževalce naših izdelkov, ki vam ni vseeno za druga živa bitja, je pomembno tudi naslednje dejstvo. Vsi naši izdelki so izdelki brez krutosti in niso nikoli testirani na živalih.

Tudi naše olje za naravno porjavitev vsebuje le najboljše, kar ponuja narava. V naši ekskluzivni formuli tako najdete naslednjo kombinacijo vrhunskih naravnih olj, ki bodo poskrbela za popoln videz vaše kože.

 

– Kokosovo olje

Kokosovo olje je dobro znano v svetu lepotnih in negovalnih izdelkov, saj ima resnično neverjetne lastnosti. Poleg tega pa odlično vpliva na kožo. Kokosovo olje bo tako učinkovito nahranilo vašo kožo in ji podarilo vse, kar potrebuje. Obenem bo poskrbelo tudi za vrhunsko zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi. Vaša koža bo tako vedno kakovostno navlažena in odlično zaščitena.

 

– Orehovo olje

Bogat, zlat lesk kože je zagotovo želja vsake ženske. Privlačna rjava barva kože je sicer čudovita stvar, a ravno sijoč lesk je tisti, ki poskrbi za popoln videz. Orehovo olje, ki smo ga vključili v našo enkratno formulo, je tisto, ki bo poskrbelo zanj. Vaša koža se bo tako ponašala z neustavljivo privlačnim zlatim leskom, kot ga še niste imeli.

 

– Lešnikovo olje

Le vrhunsko negovana koža je resnično privlačna koža – in na tem področju je lešnikovo olje resnično nepogrešljiv pripomoček. Lešnikovo olje bo poskrbelo za čudovit in enakomeren ten, ki bo vašo porjavelost povzdignil na povsem novo raven. Vaša koža bo mehka, sijoča in negovana, zato se boste v njej počutili resnično odlično.

 

Izjemno lahka tekstura, ki je neverjetno prijetna na otip

 

Številna olja za sončenje in nego kože so sicer krasna izbira za kožo, vendar pa so neprijetna za uporabo. Lahko so namreč izjemno mastna, se zoprno lepijo ali pa celo puščajo madeže na vaših oblačilih. Brez skrbi, naše olje za naravno porjavitev je drugačno in neprimerno bolj prijazno za uporabo.

Shine Brown Oil namreč ponuja izjemno lahko teksturo, ki se ne lepi in ne masti. Na vaši koži bo olje pustilo le prijeten občutek dobro nahranjene kože in svež vonj pomaranče. Naša formula poleg tega ne pušča madežev na oblačilih ali posteljnini. To pomeni, da jo lahko povsem brez skrbi namažete na kožo, kadarkoli si to zaželite. Olje se namreč zelo hitro vpija, zato ste že po nekaj minutah pripravljeni, da zapustite svoj dom. Namažite se, oblecite se – in že lahko greste na plažo, na sprehod ali na kosilo s prijateljico.

 

Praktično pakiranje za hiter in enostaven nanos

 

Olja za sončenje so znana po tem, da so nekoliko zoprna za nanašanje. So namreč precej bolj tekoča kot kreme za sončenje, zato se hitro polijejo. Tudi pri samem nanosu hitro tečejo po koži navzdol, zato jih moramo hitro razmazati. Poleg tega se pogosto zgodi, da se ob mazanju namasti tudi embalaža. To je še posebej zoprno, če v soncu uživate na peščeni plaži, saj se pesek hitro zalepi na stekleničko. In na koncu je pesek seveda povsod, tudi v vašem olju za sončenje.

Pri ByRokko smo zato razvili inovativno embalažo, s katero se lahko izognete vsem naštetim težavam. Naše praktično pakiranje vam namreč omogoča enostaven nanos olja, pri katerem ne boste umazali celotne okolice. Obenem vam omogoča tudi, da olje nanesete kar najhitreje, da ne boste za to izgubljali preveč časa.

 

Olje za naravno porjavitev je odlična izbira za uporabo tako na soncu kot tudi v solariju

 

Čeprav večina ljudi svojo zapeljivo barvo pridobiva kar na soncu, se marsikdo seveda odloči tudi za kakšno drugo možnost. Sončenje v solariju je tako zelo priljubljeno med ljubitelji zagorele kože. Dobra novica za vse oboževalce kozmetike ByRokko pa je, da je olje za naravno porjavitev primerno tudi za uporabo v solariju.

V solariju ga uporabljate povsem enako, kot če bi se sončili na soncu. Preprosto se namažete in uživate v sončenju. Tudi pri sončenju v solariju bo Shine Brown Oil tako poskrbel za še močnejšo in še intenzivnejšo barvo, ki vas bo brez dvoma navdušila. To vam bo omogočilo, da kar najbolj izkoristite vsak obisk solarija in kar najhitreje pridobite izjemno intenzivno zagorelost.

 

Na soncu … ali v senci

 

Olje za naravno porjavitev prinaša številne prednosti, ena od najpomembnejših pa je zagotovo naslednja. Omogoča vam, da izkoristite prav vsak najmanjši žarek sonca za pridobivanje lepe rjave barve. 

Sončni žarki namreč z lahkoto prehajajo tudi skozi oblake, zato jih vaša koža lahko ujame in izkoristi. Če boste pri tem namazani z oljem Shine Brown Oil, bo to še spodbudilo vašo naravno porjavelost in poskrbelo za še temnejšo barvo. Ko oblaki zakrijejo sonce, to torej nikakor ni razlog, da bi se nehali sončiti. Vaša koža bo namreč tudi v senci ali v oblačnem vremenu zlahka porjavela, s pomočjo olja za naravno porjavitev pa se bo to zgodilo še precej hitreje.

 

Vrhunska naravna kozmetika po privlačni ceni

 

Pri ByRokko je naše poslanstvo, da vrhunsko kozmetiko približamo vsem. Verjamemo namreč, da si tudi vaša koža zasluži le najboljše. Najboljše naravne sestavine, najboljše vonje, najboljše teksture in najboljše rezultate. Pri izdelavi vseh naših izdelkov nas zato vodi misel, da ustvarimo popolno formulo, ki bo ustrezala našim oboževalcem.

Ena od prednosti naših izdelkov je tudi privlačna cena, ki postane še precej bolj prijazna, če naročite več kosov hkrati. Tako ubijete kar dve muhi na en mah. Po eni strani si zagotovite nižjo ceno. Po drugi strani pa poskrbite tudi, da imate olje vedno na zalogi. Verjemite nam, ko ga boste enkrat poskusili, si namreč ne boste več predstavljali življenja brez njega.

 

Popoln uvod v poletno sezono sončenja

 

Poletna sezona je v polnem razmahu in zagotovo se tudi vi že veselite sončenja. Seveda pa se še bolj veselite privlačne zagorele barve, ki vam jo pričarajo sončni žarki. Naše olje za naravno porjavitev vam bo omogočilo, da boste še mnogo hitreje lahko uživali v mnogo lepši barvi. Naj bo letošnja sezona sončenja resnično popolna!

 

Poglejte si promo vido: OLJE ZA PORJAVITEV – Shine Brown Oil