Preskoči na vsebino

SHINEBROWN oil SPF6


VRHUNSKO OLJE ZA MOČNEJŠO PORJAVITEV (150 ML)

  • Dosezi temno in dolgotrajno porjavelost
  • Hitro in preprosto.
  • Bogat in svež vonj breskve
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 vam podarja popolno poletno barvo

 

Obožujete lepo zagorelo kožo? Potem ste pravkar odkrili svoj sanjski izdelek za poletne dni. Ko ga boste enkrat preizkusili, si življenja brez njega zagotovo ne boste več predstavljali. Naše olje namreč združuje prav vse, kar si želite. Učinkovito poskrbi za hitrejšo, intenzivnejšo in močnejšo porjavitev, ki bo pritegnila številne poglede. Le kaj bi si lahko še želeli? Morda enkraten vonj, izjemno prijetno teksturo in vrhunske sestavine? Brez skrbi, olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 zagotavlja tudi to. Pa poglejmo vse podrobnosti!

 

 

Močnejša, intenzivnejša in hitrejša porjavitev za popoln poletni videz

 

Olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 je bilo ustvarjeno z namenom, da poskrbi za popolno porjavelost vaše kože. To pomeni, da boste porjaveli neprimerno hitreje kot pri običajnem sončenju. Posebne sestavine, ki jih vsebuje naša formula, namreč zagotavljajo, da vaša polt v krajšem času pridobi želeno barvo.

A to ni edina prednost, ki jo prinaša naše olje. Z uporabo Shine Brown Oil SPF 6 bo vaša porjavelost tudi močnejša in bolj intenzivna. Letos poleti vas bo tako spremljala globoka porjavelost in čudovita rjava barva. Prepričani smo, da boste zaradi tega v poletju uživali še bolj!

Za piko na i naj vam zaupamo še, da olje za močnejšo porjavelost poskrbi tudi za hitro pridobivanje barve. Naravno sijoča zagorelost bo na vaši koži opazna že po prvih dveh ali treh nanosih. Tako boste lahko v svoji prekrasni porjavelosti uživali v najkrajšem možnem času. In še najboljše od vsega: olje prinaša dolgotrajne rezultate. To seveda pomeni, da bo vaša porjavelost na koži ostala še dlje. Vi pa boste lahko še dlje uživali v svoji zapeljivi barvi kože.

Pomembno se nam zdi poudariti še naslednje dejstvo. Shine Brown Oil SPF 6 ni olje za umetno porjavitev, zato ne prinaša običajnih nadlog, ki smo jih vajeni pri izdelkih za samoporjavitev. Za seboj torej ne pušča lis ali neenakomerne porjavelosti. Njegova glavna naloga je namreč, da okrepi naravne porjavitvene sposobnosti vaše kože. Tako vam omogoča, da porjavite hitreje in intenzivneje, in to na naraven način.

 

 

Enostavna uporaba in hiter nanos

 

Olje za močnejšo porjavitev je izjemno enostavno za uporabo, zato je zelo priljubljeno med uporabniki. Pred uporabo ga le dobro pretresite, nato pa ga lahko takoj nanesete na kožo. Zaradi njegove prijetne teksture se boste izjemno hitro namazali po celem telesu. Priporočamo vam, da kožo namažete približno 15 minut, preden se nameravate začeti izpostavljati soncu.

Če se boste med sončenjem močno potili, če se boste kopali v morju ali bazenu oziroma če se boste tuširali, vam priporočamo, da olje nanesete ponovno. Tako boste poskrbeli, da bo vaša koža ponovno vsrkala sestavine, ki pomagajo pospeševati porjavelost.

V vsakem primeru pa vam odsvetujemo, da se soncu izpostavljate sredi dneva. Čas med 11. in 16. uro je namreč tisti, ko je sonce najmočnejše. Priporočamo vam, da ta čas preživite v senci ter tako poskrbite za dobro počutje svoje kože.

 

 

Enkraten tropski vonj, ki vas popelje v eksotiko

 

Olje za močnejšo porjavitev se ponaša z izjemno privlačnim vonjem sveže breskve, ki bo poskrbel za popolno izkušnjo nanosa. Bogat in svež vonj vas bo spremljal skozi ves dan in poskrbel, da boste v vseh prostorih pustili svoj pečat. Poleg tega je ta tropski vonj kot ustvarjen za poletje. S svojimi privlačnimi vonjavami bo olje tako ustvarilo popolno eksotično vzdušje za najbolj zabavno in zapeljivo poletje doslej!

 

Le najboljše naravne sestavine, združene v vrhunsko formulo

 

Pri ByRokko verjamemo, da so le najboljše naravne sestavine dovolj dobre za naše izdelke. Zato v svoje formule vključujemo vrhunske sestavine, ki jih skrbno izbiramo za vsak posamezen izdelek. Tudi olje za močnejšo porjavitev zato vsebuje le najboljše, kar ponuja narava. Tako smo lahko prepričani, da bo olje ustrezalo praktično vsem tipom kože. Uporabo odsvetujemo le tistim, ki imajo izjemno občutljivo kožo.

Za popolno porjavitev in globoko, hranilno nego kože smo v svoje olje za močnejšo porjavitev združili naslednje sestavine.

 

Mandljevo olje

Naše olje vsebuje 100-odstotno naravno mandljevo olje, ki blagodejno vpliva na vašo kožo. Dobro negovana koža je neprimerno bolje pripravljena na sonce, zato bo lažje in lepše porjavela.

 

Ekstra deviško oljčno olje

Oljčno olje je že dolgo priljubljeno kot sredstvo za pospeševanje porjavelosti, uporabljale so ga namreč že naše babice. Tudi mi zaupamo v njegovo čudežno moč, zato smo ekstra deviško oljčno olje vključili tudi v naš Shine Brown Oil SPF 6. Poskrbelo bo za še močnejšo in temnejšo porjavitev vaše kože.

Vitamin E

Vitamin E je ena od sestavin, ki se pogosto znajde v kozmetičnih izdelkih. Za to seveda obstaja dober razlog, saj zelo blagodejno vpliva na vašo kožo. Vitamin E bo tako poskrbel za gladko in mehko kožo, ki bo videti resnično popolno.

Kakavovo maslo

Dobro nahranjena koža še lepše porjavi in nudi prijetnejše občutke. Za izvrstno nego kože pa je odgovorno prav kakavovo maslo. Primešali smo ga tudi našemu olju in mu zaupali nalogo, da poskrbi za sijočo, dobro nahranjeno kožo.

 

 

Olje za močnejšo porjavitev, ki je prijazno do vaše kože in do okolja

 

Če imate radi izdelke, ki so prijazni tako do vaše kože kot tudi do sveta okoli vas, ste prišli na pravo mesto. Olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 namreč ne poskrbi le za nežno nego in razvajanje vaše kože. Poleg tega je namreč prijazno tudi do okolja. Naših izdelkov tako nikdar ne testiramo na živalih, vse naše formule pa so absolutno brez krutosti.

Olje povrhu ne vsebuje parabenov in je primerno za vegane, zato je med našimi uporabniki izjemno priljubljeno. Za piko na i pa naj dodamo še, da so naši izdelki ustvarjeni v Sloveniji in izdelani po strogih EU standardih.

 

 

 

Prijetna formula, ki jo je užitek nanesti na kožo

 

Če ste za sončenje že kdaj uporabljali olje, že poznate vse težave, ki se lahko pojavljajo. Olje je običajno težko nanesti na kožo, saj teče, zato se vam kmalu lahko zgodi, da se znajde povsod. Na koncu boste ugotovili, da je več olja na tleh kopalnice kot pa na vaših nogah. Poleg tega lahko olje na vaši koži pusti neprijeten in lepljiv občutek, ki si ga v vročih poletnih dneh res ne želite. Nekatera olja so obenem tudi zelo mastna in obtežijo vašo kožo. V skrajnem primeru pa se lahko pojavijo tudi nadležni mozoljčki in akne.

Olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 je drugačno. Ponaša se namreč z izjemno vpojnostjo. To pomeni, da kože ne obteži, pač pa se hitro vpije v vašo kožo in poskrbi za popoln, sijoč videz. Obenem kože ne namasti, ampak jo le izdatno nahrani in dobro navlaži. V svoji koži se boste tako vedno počutili prijetno.

 

 

 

Popolna izbira, kamorkoli vas zanese pot – na plažo ali pa v solarij

 

Se najraje sončite na soncu ali pa morda raje zaidete v solarij? Povsem vseeno je –  olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 se odlično obnese v obeh primerih. Primerno je namreč tako za uporabo med sončenjem na soncu kot tudi med sončenjem v solariju. Ko ga nanesete, se torej lahko odpravite na plažo, na svoj balkon, na sprehod ali pa kar v solarij. V vsakem primeru boste zagotovili popolno nego svoje kože in enkratno porjavelost.

Poleg tega naj dodamo še, da naše olje za močnejšo porjavitev poskrbi, da še hitreje dosežete še boljše rezultate. To pomeni, da boste morali denimo v solariju preživeti manj časa. Tako vam bo seveda ostalo še več časa za prijetnejše stvari, ki jih prinaša poletje. 

Seveda je odlična novica tudi, da boste z oljem lahko sončne žarke lovili vedno in povsod. Kava s prijateljico na terasi lokala? Tudi to je sončenje! Delo za službo na balkonu? Zagotovo boste ujeli kak sončni žarek. Dolg sprehod s psom? Nedvomno boste dobili kar nekaj barve. Številni uporabniki našega olja za močnejšo porjavitev se zato odločijo, da Shine Brown Oil SPF 6 nanesejo tudi pri vseh naštetih aktivnostih. Tako lahko kar najbolje izkoristijo prav vsak sončni žarek in kar najhitreje pridobijo želeno barvo.

 

 

Vrhunsko olje za močnejšo porjavitev po dostopnih cenah

 

Naš cilj je ustvarjanje vrhunskih izdelkov, ki pri naših uporabnikih vedno znova izzovejo navdušenje in poskrbijo za enkratne rezultate. Naše formule vsebujejo le najboljše, skrbno izbrane sestavine, obenem pa so vam na voljo po dostopnih cenah. Te so še posebej prijazne, če naročite več izdelkov hkrati. Tako si zagotovite še nižjo ceno in poskrbite, da vam olja nikoli ne bo zmanjkalo.

In ker je dobre stvari vedno treba deliti, vam naši paketi z več izdelki omogočajo tudi to. Shine Brown Oil SPF 6 je tudi odlično darilo za vaše prijateljice, ki bodo nad oljem zagotovo navdušene. Svež in bogat vonj breskve, izjemno prijetna tekstura za kakovostno nego kože in zapeljivo porjavela polt … Le kdo se ne bi zaljubil vanj? Številne uporabnice se zato odločijo, da bodo z oljem obdarile tudi tiste, ki jih imajo najraje.

 

Poletje je v polnem razmahu, sonce je močno in skrajni čas je, da poskrbite za zapeljivo rjavo barvo. Naše olje za močnejšo porjavitev Shine Brown Oil SPF 6 vam bo omogočilo, da vam to uspe v najkrajšem možnem času. Zakaj ga torej ne bi preizkusili že danes in svoji koži podarili najboljše poletje doslej?