Preskoči na vsebino

Tan mousse


SAMOPORJAVITVENI MOUSSE (200 ML)

  • Ustvari naraven videz porjavelosti
  • Enostavno in v le nekaj minutah
  • Nelepljivo in hitra vpojna formula BYROKKO Mousse
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Samoporjavitveni mousse Tan Mousse vam pričara popolno porjavelost v le nekaj minutah

 

Si želite čudovito porjavelost? In to takoj? Vendar pa se obenem bojite, da bo vaša koža po nanosu samoporjavitvenega izdelka neprivlačne oranžne barve? Brez skrbi, naš Tan Mousse bo poskrbel za prekrasno, zapeljivo rjavo barvo vaše kože. Celoten proces vam bo vzel le nekaj minut, obenem pa bo vaša polt brez oranžnih odtenkov. Videz vaše kože bo popolnoma naraven, vaša polt pa lepo porjavela v vseh letnih časih.

 

 

Popolna porjavelost skozi vse leto

 

Ste ljubiteljica lepe, intenzivne porjavelosti, vendar pa vam nikakor ne uspe ujeti dovolj sonca? Porjavelost je včasih težko vzdrževati, sploh v zimskih mesecih. Takrat običajno nikakor ni dovolj sonca, da bi lahko lepo porjaveli. V poletnem času je situacija drugačna. Sončnih žarkov je sicer dovolj, vseeno pa lahko traja kar nekaj časa, da lepo porjavite. Če je vaša koža občutljiva ali pa če se ne želite izpostavljati potencialno škodljivim sončnim žarkom, boste le težko intenzivno porjaveli. Morda pa vam za sončenje preprosto primanjkuje časa in priložnosti.

Samoporjavitveni mousse Tan Mousse vam lahko pomaga razrešiti vse naštete težave. Skozi celo leto vam namreč zagotavlja popolno porjavelost, brez izpostavljanja soncu. Primeren je za uporabo tako v zimskem kot tudi v poletnem času, seveda pa lahko z njim porjavite tudi jeseni in spomladi. Predstavlja torej odlično izbiro za vse, ki si lepe porjavelosti želite tudi izven glavne sezone sončenja. Zelo dobro se obnese tudi ob vseh posebnih priložnostih, ko enostavno morate biti lepo porjaveli. Kadarkoli si torej zaželite imeti lepo zagorelo kožo, bo samoporjavitveni mousse popolna rešitev za vas.

 

 

Izjemno hitro delovanje za takojšnji učinek

 

Ste se v zadnjem trenutku spomnili, da vas čaka pomemben dogodek? Ali pa si enostavno takoj želite biti lepo zagoreli? Brez skrbi, če boste uporabljali Tan Mousse, to ni nobena težava. Mousse namreč deluje takoj in vam praktično nemudoma pričara prekrasno porjavelost. To pomeni, da vam ni treba planirati veliko vnaprej. Odpade tudi naporno ponovno nanašanje sredstva za samoporjavitev. Tan Mousse lahko namreč nanesete le enkrat in že takoj dosežete enkraten učinek. Seveda pa ga lahko, če si želite resnično močno, intenzivno barvo, nanesete tudi večkrat. Vsaka ponovitev nanosa bo poskrbela za še globljo, bolj intenzivno rjavo barvo.

 

 

Samoporjavitveni mousse vam omogoča, da sami izberete odtenek porjavitve

 

Ste pri uporabi drugih samoporjavitvenih izdelkov vedno znova v dilemi, kateri odtenek izbrati? Vas skrbi, da bo vaša zagorelost premočna ali morda prešibka? Vam nikakor ne uspe ujeti želenega odtenka, ki bi vam ustrezal? Naš Tan Mousse vam omogoča, da v popolnosti nadzorujete svojo porjavelost, in to na povsem enostaven način.

In kako je to mogoče? Preprosto, ko Tan Mousse nanesete na kožo, ga lahko na koži pustite od ene do osem ur. To je odvisno od tega, kako temno porjavelost si želite. Dlje kot mousse pustite delovati, temnejša in bolj intenzivno porjavela bo vaša koža. Z ByRokko je vaša barva tako vedno povsem v vaših rokah.

Če je vaša želja torej nežna, blaga porjavelost, se stuširajte že eno uro po nanosu in mousse tako sperite s kože. Če si želite srednje močno porjavelost, po nanosu počakajte dve do tri ure, nato pa kožo sperite pod tušem. Za zelo močno porjavitev vam svetujemo, da po nanosu počakate osem ur. Potem kožo sperite.

Si želite še močnejše porjavitve? Ni problema! Po prvi uporabi samoporjavitveni mousse Tan Mousse preprosto nanesite ponovno. Na koži ga nato spet pustite nadaljnjih osem ur. Tako bo vaša barva kar najbolj intenzivna, vaša porjavelost pa globoka in sijoča.

 

 

Porjavelost, ki traja in traja …

 

Obožujete barvo iz stekleničke, vendar vam gre na živce, ker se vedno tako hitro izpere? To je pogosta težava, ki uporabnicam povzroča kar nekaj težav. Veliko časa namreč namenijo skrbnemu nanosu sredstva za samoporjavitev, pogosto nanos celo ponovijo – nato pa njihova zagorelost že po nekaj dneh izgine. Velikokrat se zato zgodi, da izgubijo motivacijo za uporabo samoporjavitvenih izdelkov.

Samoporjavitveni mousse Tan Mousse je drugačen. Ne glede na to, kako močno porjavitev boste izbrali in kolikokrat boste ponovili nanos, bo vaša barva trajala in trajala. V vsakem primeru bo na vaši koži ostala vse do 10 dni in vam omogoča, da v tem času uživate v čudoviti porjavelosti. Še ena dobra novica: barva se bo z vaše kože spirala enakomerno. To pomeni, da lahko pozabite na lise in neenakomeren videz vašega tena. Porjavelost, ki jo boste dosegli z našim moussom, bo z vaše kože izginjala povsem enako kot naravna porjavelost. Prav nihče torej ne bo mogel uganiti, da vaša barva prihaja iz stekleničke!

 

 

Zapeljiva porjavelost brez oranžnih tonov

 

Pogosta težava, nad katero se pritožujejo uporabnice samoporjavitvenih izdelkov, so oranžni odtenki. Številni izdelki za samoporjavitev porjavelosti namreč dodajo oranžen podton, ki ni prav nič privlačen. Obenem jasno izdaja tudi, da vaša barva prihaja iz stekleničke, ne pa s plaže.

Samoporjavitveni mousse Tan Mousse je povsem drugačen. Zagotavlja vam prekrasno rjavo barvo brez oranžnih podtonov. Tako bo vaša porjavelost videti povsem naravno, vi pa se boste v svoji koži vedno počutili samozavestno.

 

 

Samoporjavitveni mousse vsebuje le najboljše naravne sestavine

 

Pri ByRokko verjamemo v najboljše, kar nam ponuja narava. V svoje izdelke tako vključujemo le najboljše, skrbno izbrane naravne sestavine. V naših formulah nikoli ne boste našli škodljivih snovi, prav tako pa naši izdelki ne vsebujejo parabenov, sulfatov ali kemikalij.

Tudi naši izdelki za samoporjavitev so razviti s posluhom do narave. V naši veganski formuli lahko uživajo prav vsi. Zagotavljamo namreč, da so vsi naši izdelki izdelki brez krutosti. Naših formul tako nikdar ne preizkušamo na živalih. Ob nakupu naših izdelkov ste torej lahko prepričani, da kupujete izdelek, ki je prijazen tudi do okolja.

Naravna sestava naših izdelkov vpliva tudi na njihov vonj. V nasprotju z drugimi izdelki za samoporjavitev Tan Mousse namreč nima neprijetnega vonja. Dejstvo je namreč, da imajo številni izdelki za samoporjavitev precej neprijeten vonj. Uporabnice imajo pogosto občutek, kot da na svojo kožo nanašajo kemikalije, saj je vonj izdelkov kar nekako kemičen. To seveda nikakor ni prijeten občutek, še manj prijetno pa je, če vas ta vonj potem spremlja skozi ves dan. Samoporjavitveni mousse Tan Mousse pa tega neprijetnega vonja nima.

 

 

Čudovita porjavelost in intenzivna nega v enem samem koraku

 

Imate radi prekrasno porjavelost, vendar vas skrbi, da bi sredstvo za samoporjavitev lahko škodljivo vplivalo na vašo kožo? Ali pa imate zelo suho kožo, ki potrebuje intenzivno vlažilno nego, pa se vam nikakor ne ljubi nanašati dveh ločenih izdelkov? Pri uporabi našega moussa to ni noben problem.

Poleg 100-odstotno naravnih DHA aktivatorjev porjavitve, ki vam omogočajo, da lahko v čudovitem zlatem tenu uživate vse leto, naš Tan Mousse vsebuje še številne druge dobrote. Obogaten je namreč še z vlažilnimi olji. Ta poskrbijo za popolno vlaženje kože. Poleg tega zagotavljajo tudi dolgotrajen ten naravnega videza, ki vam bo polepšal prav vsak dan.

 

 

Nelepljiva tekstura za enostaven nanos

 

Če ste že kdaj uporabljali izdelke za samoporjavitev, že veste, da je lahko izkušnja precej neprijetna. Nekatera sredstva imajo neprijetno teksturo in na vaši koži pustijo lepljiv občutek. Druga se težko razmažejo, kar pomeni, da na vaši koži nastanejo neprivlačne lise. Tan Mousse pa se tudi na tem področju odlično odreže.

Lahka, nelepljiva tekstura moussa se izjemno hitro vpije. To pomeni, da jo zlahka nanesete na kožo, nato pa lahko hitro nadaljujete s svojim dnem. Priporočamo vam le, da po nanosu počakate približno 10 minut, preden oblečete svoja oblačila. Po nanosu moussa je tudi dobro, da nosite bolj ohlapna oblačila. Tako boste poskrbeli, da se ten resnično popolno razvije.

In kako zagotoviti popoln nanos? Seveda lahko samoporjavitveni mousse Tan Mousse nanesete kar z roko, vendar vam tega nikakor ne priporočamo. Z uporabo ByRokko rokavice za nanos boste namreč dosegli neprimerno boljše rezultate. Nanos bo občutno bolj enakomeren, celoten proces nanašanja moussa pa precej enostavnejši. Za piko na i pa bo tudi vaša barva preprosto prekrasna in brez neželenih lis.

 

 

Popolna porjavelost brez izpostavljanja soncu!

 

Samoporjavitveni mousse Tan Mousse predstavlja popolno rešitev za izjemno intenzivno, globoko sijočo porjavelost – in to povsem brez izpostavljanja soncu. Tako lahko zagotovite, da vaša koža ostane zdrava, saj je ne izpostavljate potencialno škodljivim sončnim žarkom. Obenem prihranite tudi kar nekaj časa, ki bi ga sicer namenili sončenju. Postopek nanosa moussa je enostaven in prijeten, saj je formula nelepljiva in se hitro vpija. Za popolno porjavelost boste tako lahko poskrbeli v le nekaj minutah. Poleg tega pa Tan Mousse nima neprijetnega vonja, ki je sicer pogost spremljevalec izdelkov za samoporjavitev.

Vaša porjavelost bo močna, enakomerna in izjemno dolgotrajna. Vse do 10 dni boste namreč lahko uživali v barvi povsem naravnega videza, ki vam jo bodo zagotovo zavidali prav vsi. Sedaj lahko končno pozabite na oranžne tone in uživate v barvi, ki ste si jo vedno želeli. Pri tem lahko odtenek svoje porjavelosti izberete kar sami. Če si želite bolj nežne barve, mousse preprosto sperete prej. Če pa si želite intenzivno, globoko porjavelost, pa mousse na koži pustite dlje.

Najboljše od vsega pa je, da čudovita porjavelost sedaj ni več omejena le na poletni čas. Prekrasno rjavo barvo si lahko namreč zagotovite v vseh letnih časih, povsem brez izpostavljanja soncu. Samoporjavitveni mousse Tan Mousse je namreč primeren za uporabo v vseh delih leta. Popolna zagorelost vas lahko sedaj torej spremlja prav vsak dan, vam pa preostane le še, da v njej uživate!