Preskoči na vsebino

Voda za samoporjavitev Tanning mist


VODA ZA POSTOPNO SAMOPORJAVITEV (100 ML)

  • Porjavelost brez sonca
  • Ne pušča madežev
  • Primerno za vse tipe kože
  • Vegansko, naravno in prijazno do živali
long-lasting-results

DOLGOTRAJNI REZULTATI

cruelty-free

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

gorgeous-scent

NEVERJETEN VONJ

KUPI TUKAJ

Voda za samoporjavitev Tanning Mist poskrbi za popolno porjavelost in naraven videz

 

Ste tudi vi med tistimi, ki imate radi lepo porjavelo kožo obraza? Obenem pa nimate časa (ali želje), da se izpostavljate soncu? Brez skrbi, tudi za vas obstaja enostavna, naravna in izjemno učinkovita rešitev. Voda za samoporjavitev Tanning Mist vam namreč hitro pričara izjemne rezultate. Koži vašega obraza bo podarila lepo porjavelost, obenem pa poskrbela tudi za nego in prijeten občutek. In še najboljša novica? Vse to se lahko zgodi v le nekaj urah. Poglejmo podrobnosti!

 

Izjemno hitro in učinkovito delovanje za popolno porjavelost

 

Naše poslanstvo že od samega začetka ostaja enako. Želimo vam ponuditi izdelke vrhunske kakovosti, ki vam prinašajo popolno porjavelost. Radi bi vam namreč omogočili, da lahko uživate v popolno naravni porjavitvi – brez nevarnosti. Za piko na i pa vedno poskrbimo, da obenem tudi negujete svojo kožo.

Popolno porjavelost lahko z našimi izdelki dosežete tudi brez sonca. To je odlična novica za vse, ki jim primanjkuje časa, da bi se redno izpostavljali soncu. Seveda to pomeni tudi, da lahko za privlačno porjavelost poskrbite v vseh letnih časih, tudi v tistih, ki ponujajo manj sončne svetlobe. In morda najpomembneje: voda za postopno samoporjavitev vam omogoča porjavitev brez tveganj. Vsi namreč vemo, da izpostavljanje soncu predstavlja določeno nevarnost. S porjavitvijo s Tanning Mist pa se lahko temu tveganju uspešno izognemo. Čudovito naravno porjavelost lahko torej dosežete brez sonca in brez nevarnosti.

Tanning Mist vam omogoča, da porjavitev dosežete na enostaven, a izjemno učinkovit način. Poleg tega bo vaša koža porjavela že zelo hitro. Lepa barva bo na vašem obrazu namreč opazna že po treh ali štirih urah po nanosu. 

Vas v večernih urah čaka pomemben zmenek? Imate zjutraj pomemben sestanek? Ali pa morda načrtujete vikend na morju? Uporabite Tanning Mist ter sprej razpršite po obrazu in dekolteju z razdalje 15 – 20 cm. Čez nekaj ur bo vaša koža zapeljivo rjave barve, vi pa se boste v njej počutili še bolje.

 

Voda za samoporjavitev nudi močan učinek, ki traja in traja

 

Ste med tistimi, ki imajo raje lahno porjavelost, ali med tistimi, ki obožujejo bolj intenzivne odtenke? V resnici sploh ni važno, saj je voda za postopno samoporjavitev Tanning Mist primerna za prav vse. Moč in intenzivnost porjavitve lahko namreč zlahka prilagajate svojim potrebam in željam. Enako velja tudi za trajanje porjavitve. Če si želite lepo zagorele kože dalj časa, lahko nanos ponovite vsakih tri do pet dni. Tako boste vedno sijali s čudovito naravno barvo – učinek izdelka Tanning Mist namreč kar traja in traja.

Kot smo že omenili, voda za postopno samoporjavitev deluje hitro, zato bo vaša koža že po nekaj urah lepo porjavela. Če si želite nekoliko temnejšega odtenka, lahko takrat postopek ponovite in nanesete še en sloj izdelka. Tako boste na preprost način poskrbeli za še intenzivnejšo porjavelost.

Se vam mudi in želite čim hitreje doseči čim bolj intenzivne rezultate? Potem lahko postopek ponovite kar takoj. Drugi nanos spreja lahko nanesete takoj, ko se prvi nanos posuši. To je običajno že čez minuto ali dve. Tako lahko v le nekaj minutah poskrbite za izjemno intenzivno porjavelost in si zagotovite privlačen videz.

Omenili smo že, da vam voda za postopno porjavitev prinaša trajne rezultate. Pogosto dobimo vprašanje, ali lahko uporabnice po uporabi spreja normalno umivajo obraz. Odgovor je: seveda! Vaša zapeljiva porjavelost se nikakor ne bo sprala z vodo. Obraz in dekolte lahko tako umivate kot običajno, saj učinek spreja v vsakem primeru deluje do enega tedna.

 

Naraven izdelek iz vrhunskih sestavin, ustvarjen v Sloveniji

 

V našem podjetju verjamemo, da so le najboljše sestavine dovolj dobre za naše stranke. Zato naši izdelki vsebuje vrhunske, povsem naravne sestavine. Tudi naša voda za samoporjavitev tako vključuje skrbno izbrane sestavine, ki jih obožuje vsak tip kože.

Če ste bili doslej vajeni, da imajo kreme za samoporjavitev neprijeten vonj, vas bo voda za postopno porjavitev Tanning Mist prijetno presenetila. Zahvaljujoč naravnim sestavinam se namreč ponaša s prijetnim vonjem. Resnično gre torej na popolno harmonijo izjemne učinkovitosti ter prijetnega razvajanja vaše kože in vseh vaših čutov.

Naši izdelki so poleg tega tudi veganski in prijazni do živali. Zato so primerna izbira za vse, ki jim ni vseeno za naš planet. Ustvarjeni so v Sloveniji, kar pomeni, da z nakupom podpirate lokalna podjetja. Obenem so vsi naši produkti izdelani v skladu z EU standardi, zato so varna izbira za vašo kožo.

 

Luksuzna kozmetika po privlačni ceni

 

Ena od naših želja pri ustvarjanju novih izdelkov je, da ljudi navdušimo nad vrhunsko kozmetiko. Naši izdelki zato vsebujejo le resnično najboljše sestavine. A seveda pomembno vlogo igra tudi cena.

Produkti ByRokko ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, poleg tega pa vedno ponujamo tudi posebne pakete. Naše uporabnice jih z veseljem naročajo, saj jim prinašajo številne prednosti. Ena od njih je seveda nižja cena, ki pada s številom naročenih izdelkov. Druga prednost pa je, da imate Tanning Mist tako vedno na zalogi, ko ga potrebujete.

 

Brez madežev in lepljivega občutka na koži

 

Številni samoporjavitveni izdelki sicer čisto dobro opravijo svojo nalogo, vendar pa so neprijetni za uporabo. Lepljiv in neprijeten občutek, madeži na oblačilih in posteljnini, neprijetni vonji … Zagotovo ste se že srečali s tovrstnimi tegobami. Voda za postopno samoporjavitev Tanning Mist je drugačna in neprimerno bolj prijazna za uporabo.

Naša lahkotna formula je namreč izdelana na vodni osnovi. Hitro se posuši in vpije, zato boste po nanosu lahko praktično takoj nadaljevali s svojimi opravki. Poleg tega sprej za seboj ne pušča neprijetnega, lepljivega občutka, pač pa le čudovito gladko kožo. In za piko na i lahko dodamo še, da voda za postopno samoporjavitev za seboj ne pušča madežev. To pomeni, da lahko že kmalu po nanosu brez skrbi oblečete svoja oblačila ali pa se uležete v posteljo.

 

Pozabite na oranžne tone

 

Če imate že kaj izkušenj s samoporjavitvenimi izdelki, ste se s to težavo zagotovo že srečali. Skoraj nemogoče je namreč zagotoviti umetno porjavelost brez oranžnih tonov. Ti dajejo umeten videz in seveda niso prav nič privlačni. No, voda za postopno samoporjavitev Tanning Mist tudi na tem področju prinaša izjemen napredek.

Sedaj boste končno lahko v vseh letnih časih uživali v porjavelosti kot poleti. Pri tem pa se boste lahko izognili oranžnim tonom, ki sicer običajno izdajajo, da vaša zapeljiva barva prihaja iz stekleničke.

 

Negovalna formula, ki razvaja vašo kožo

 

Od izdelka za samoporjavitev  v prvi vrsti seveda pričakujete zapeljivo porjavelost vaše kože. Voda za postopno samoporjavitev Tanning Mist vam to brez dvoma zagotavlja, vendar pa vam ponuja še več. Naš sprej se namreč ponaša še s kombinacijo hranilnih vitaminov in aktivnih sestavin. Ti poskrbijo za vlaženje in nego vaše kože, obenem pa seveda omogočajo tudi kakovostnejšo porjavitev.

Tanning Mist med drugim vsebuje pomirjajočo aloe vero in glicerin. Ti dve sestavini kožo učinkovito navlažita, obenem pa jo ščitita tudi pred izgubo vode. V svoji koži se boste tako počutili prijetnejše, poleg tega pa boste tako poskrbeli, da bo vaša barva videti še bolje.

Dejstvo je namreč, da je suha, luskava koža kljub lepi porjavelosti lahko videti zelo neprivlačno. Tanning Mist pa kožo učinkovito navlaži in poskrbi za mehko, gladko polt.

 

Odlična izbira za vse tipe kože

 

Izdelki za samoporjavitev so zelo različni; nekateri kožo preveč izsušijo, drugi pa jo preveč mastijo. Dokler ne najdete takšnega, ki vam zares ustreza, lahko preizkusite kar nekaj slabih. Če je vaša koža suha, vam jo samoporjavitveni izdelki lahko še dodatno izsušijo. Po drugi strani pa nekatere samoporjavitvene kreme preveč mastijo že tako mastno kožo. Neredko se dogaja tudi, da mašijo pore. To lahko seveda prinaša številne neprijetne posledice, denimo mozolje in akne.

Voda za postopno samoporjavitev Tanning Mist tudi na tem področju prinaša številne prednosti. Ponuja namreč izjemno lahko strukturo na vodni osnovi. Zato je primerna za vse tipe kože. Obenem kožo tudi navlaži in ne maši por. Z uporabo izdelka Tanning Mist si boste tako zagotovili privlačno porjavelost, pa tudi lepo negovano kožo.

 

Tropski vonj, ki vam vedno pričara poletno vzdušje

 

Poletje, morje, sonce, plaža … Če zaprete oči, se vam zdi, da ste tam, kajne? A ko ponovno odprete oči in se zazrete v resničnost, ugotovite, da temu ni tako. Zunaj je namreč dež, precej mrzlo je, vi pa že komaj čakate poletje.

Tanning Mist vam bo tako prav vsak dan pričaral poletno vzdušje. Krasi ga namreč izjemno priljubljen tropski vonj, ki vas bo vsakič znova očaral. V mislih se boste znašli na plaži – pa tudi vaša koža bo videti, kot da jo je poljubilo vroče poletno sonce.

 

Odlična ideja tudi za darilo

 

Ste v zadregi, s čim obdariti prijateljico ali prijatelja za rojstni dan ali pa kar tako? Tanning Mist je odlična izbira! Primeren je za vse tipe kože, zato bo zagotovo ustrezal tudi vašim najdražjim. Zapakiran je v lepo, praktično embalažo, ki jo lahko spravite v vsako torbico. Omogoča hitro in enostavno uporabo, rezultati pa so resnično izjemni. Za piko na i pa je tu seveda še prijeten vonj, ki je med uporabnicami in uporabniki izjemno popularen.

Tanning Mist je tako darilo, ki bo zagotovo razveselilo tudi vaše prijateljice. Sedaj boste lahko vse uživale v sijoči, privlačno zagoreli koži – tudi ko so zunanje temperature vse prej kot poletne!

 

Predstavitveni video: VODA ZA SAMOPORJAVITEV – TANNING MIST: